RSS

Gingerata – Gingirica

14 Aug

Gingirica -> pentru ca asa ii place mamei sa o alinte 🙂

Este o bautura aproape nelipsita din frigider. Extrem de sanatoasa si usor de preparat.

Avem nevoie de:

– 2 lamai mari

– o bucata radacina de ghimbir (cca 4 cm)

– miere de albine – minim 2 linguri (sau dupa preferinte)

Ghimbirul, fiind o radacina dura, se da la razatoare (daca folositi blenderul de mana) sau se taie feliute (daca folositi blenderul cu picior fix).

Pentru cantitatile de mai sus eu folosesc 1.5 l de apa filtrata.

Amestec toate ingredientele in vasul de blender, apoi filtrez bautura printr-o strecuratoare.

Se serveste rece.

Ghimbirul este bun si pentru:

– digestie, crampe si imbalonari

– gripa si raceala

– greturile matinale si raul de masina

– detoxifiere

DSC09654-re

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 14/08/2013 în Bunatati vegane

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: