RSS

Supa crema de dovleac

21 Sep

Pentru acest dovleac, ii multumesc Dianei 🙂

L-am spalat, l-am curatat (cu ustensila de curatat cartofii), l-am taiat cubulete si apoi l-am copt pentru vreo 25 de minute, la 220 de grade.

Jumatate de cantitate am folosit-o pentru o prajitura rapida, iar cealalta jumate pentru o supa crema.

Cat timp se cocea dovleacul am pus la fiert 2 cepe medii, 2-3 cartofi si cativa catei de usturoi, cu 1 litru de apa.

Dupa ce au fiert legumele, am adaugat dovleacul copt, am condimentat cu sare si coriandru si am blenduit compozitia. Am adaugat si zeama de la o portocala mica… treptat, gustand din compozitie 🙂

A iesit o supica gustoasa, pe care am mai dres-o apoi cu putina zeama de lamaie 🙂

Supa crema de dovleac 19-09-2013

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 21/09/2013 în Bunatati vegane

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: